другий рукав вишивається дууууже туго.. схемки для другого рукава немає, я сфотографувала схемку для першого рукава, відзеркалила його на комп*ютері і роздрукувала. Роздруківка вийшла не дуже чіткою тому вишиваю з фотографії на комп'ютері..((
Оленко я зачарована вашою чудовою роботою.Надзвичайно гарна вишивка.Я давно не заходила на форум,але сьогодні завдяки вам я отримала прекрасний настрій і море позитивних ємоцій.Щиро дякую вам за це. Натхнення вам в роботі ,леких хрестиків.Продовжуйте тішити нас такою красою.
Очень красиво!!!
Прекрасная работа !!! Успешного завершения!!!
довишивала рукав))
яка краса получиться) квіти як живі
Так, сорочка буде надзвичайно гарною! Кожен раз милуюся! :) Напевно теж візьмуся за таку для котроїсь з донь:)
дякую...мені дуже приємно)))))
Solaris, починайте вишивати, не пошкодуєте!! якщо будете мати запитання звертайтеся, як знатиму то підскажу, розкажу!
другий рукав вишивається дууууже туго.. схемки для другого рукава немає, я сфотографувала схемку для першого рукава, відзеркалила його на комп*ютері і роздрукувала. Роздруківка вийшла не дуже чіткою тому вишиваю з фотографії на комп'ютері..((
Оленко я зачарована вашою чудовою роботою.Надзвичайно гарна вишивка.Я давно не заходила на форум,але сьогодні завдяки вам я отримала прекрасний настрій і море позитивних ємоцій.Щиро дякую вам за це.
Натхнення вам в роботі ,леких хрестиків.Продовжуйте тішити нас такою красою.
Такую красоту носить-затирать жалко буде!